Godina za nama u mojim očima

Nova godina je za neke praznik, a za druge i okvirni period preispitivanja i analize događaja, iskustava i razvoja. 

Ako bih 2017 godinu nazvao godinom iskustva, onda je nedavno završena 2018. godina rasta. Promenio sam dva radna mesta, shvatio kako se boriti protiv mobinga i prateće manipulacije, počeo sam oštrije da reagujem na pasivnu agresiju kod ljudi, stekao sam nova i ( uglavnom) produbio postojeća prijateljstva. Bio sam kandidat za člana Upravnog Odbora „Krovne organizacije mladih Srbije“ i želim javno da se zahvalim svima koji su me podržali, onima koji su mi u kasnim noćnim satima pomagali oko važnih detalja i ljudima koji su bili pored mene tad. Ni u jednom momentu nisam zažalio što to nisam postao, već sam osetio zahvalnost zbog novog iskustva!


Upoznao sam korporativni svet sa druge strane i nisam baš bio nešto njime impresioniran jer su tu brojevi i rast važniji od ljudi! Iako, moram da priznam da je korporacija u kojoj sam bio u praksi implementirala ono za šta se civilni sektor bori da postanu vrednosti društva u smislu ljudskih prava. Takođe, sam tamo upoznao sjajne koleginice i kolege.


Bio sam deo procesa koji je za cilj imao juče odigranu predstavu i oduševio se svetom animacije!
Približio se na dva koraka do diplome a pored toga sam završio „Školu ljudskih prava Vojin Dimitrijević“. Paralelno krenuo i na Ženske studije… 


Moj blog na dnevnom nivou ostvaruje posete kojima sam fasciniran s obzirom na to da ga mnogo manje promovišem nego prošle.

Blogopedija – Baza blogova


Zato je ova godina godina rasta za mene!
Ali svaka godina je godina rasta, ma kakva znanja imali. Važno je da toga budemo svesni i da se uvek otvorimo ka novim stvarima.

 

POZIV NA SARADNJU

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s