O blogu

Blog je nastao u vreme dok sam pohađao „Školu WEB veština, novinarstva i preduzetništva„, koju organizuje Udruženje novinara Srbije. U početku je bio namenjen vežbanju specifičnog stila koji se svakodnevno može videti na WEB portalima, ali mu je početkom 2016-e godine, promenjeno ime iz „WEBKURSNOVINARSTVA“, u „Ziletove priče“.

Na ovom blogu ćete pronaći moje tekstove sa društvenih mreža, iz svih novina i portala za koje sam radio, kao i neka svoja razmišljanja koja želim da podelim sa vama.

Ovo je moja javna sveska koju poklannam čitaocima. Istoj možete uvek da pristupite i pregledavate sadržaje, ali i komentarišete ukoliko osetite potrebu. Ja brišem samo komentare u kojima se spominju vulgarne reči i direktno proziva bilo koja osoba.

Blog nije posvećen niti jednoj ciljnoj grupi, jer se na njemu mogu pronaći: biografije umetnika, tekstovi o: tehnologiji, umetnosti, životu, raznim društvenim događajima, kao i neki korisni saveti i moja razmišljanja o raznim temama.

Hvala vam što ste svoje dragoceno vreme izdvojil za moje tekstove.  Ukoliko želite da samnom podelite svoja iskustva i mišljenja, najbolja opcija je da me pronađete na mom Facebook profilu. Biću vrlo rad da sa vama prodiskutujem o čemu želite.

IMG_20170507_172644_766

 

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

WordPress.com.

Горе ↑

%d bloggers like this: